VANAF HET EERSTE TANDJE

Naar de tandarts

Het is belangrijk dat kinderen tijdig naar de tandarts gaan. Dit bevordert een gezonde ontwikkeling van het gebit en verkleint angst op latere leeftijd. Daarom raden wij aan om je kindje vanaf het doorbreken van het eerste tandje mee te nemen op controle. Je kan je kind meenemen naar je eigen halfjaarlijkse controle. Zo ziet je kind dat je zelf ook in de stoel ligt en dat er niets vervelends gebeurt. Ook als je zelf geen patiënt bent in onze praktijk, kan je kindje bij ons terecht om spelenderwijs aan de tandarts te wennen.

Controle wordt vergoedt

Een bezoek aan de kindertandarts hoeft voor niemand een financiële drempel te zijn. De basisverzekering vergoedt tandheelkundige kosten (met uitzondering van kronen, bruggen en een beugelbehandeling) voor alle kinderen en jongeren tot en met 17 jaar.

Dit zeggen ze over ons

Onze zoon heeft tot 3,5 jaar altijd hard gehuild bij de kapper, consultatiebureau en huisarts. Bij Dolfijn nooit! Hij is al drie keer voor controle geweest.

Jette

Mijn zoontje is bang voor alle vreemde geluiden. Hij wordt bij jullie met geduld steeds gerustgesteld en nu mag zelfs ‘de wind’ in zijn mond blazen. 

Barbara

Alejandra is zo lief voor mijn kindjes. Ik ben zelf bang voor de tandarts, maar mijn kinderen gaan graag naar de tandarts.

Diana

Inschrijven

Inschrijfformulier

Geslacht

3 + 13 =

Eerst even contact?

Bel ons gerust: 0345-520637. Wij vertellen je graag alles over de kinderafdeling van onze praktijk.

Mailen mag ook: info@tvkdolfijn.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Contactformulier

11 + 8 =

Tandheelkunde voor Kinderen Dolfijn| Pascalweg 2 | 4104 BG Culemborg | 0345-520637 | info@tvkdolfijn.nl

© 2006 -2024 Tandheelkunde voor Kinderen Dolfijn - Tandheelkundig Centrum Parijsch

Website door Buro Kriebels