Over ons

Het team van Dolfijn

Als je nog maar 5 jaar bent, dan is een bezoek aan de tandarts extra spannend. Onze medewerkers hebben dan ook alle eigenschappen in huis om jouw kindje op het gemak te stellen.

Alejandra Topete-Espinoza geeft leiding aan een team van behandelaars die klaar staat om jouw kindje op kindvriendelijke wijze te behandelen.

Beleef avonturen bij de tandarts

Truus

Het team wordt bijgestaan door “Truus de Mier”. Truus kan als geen ander uitleggen waarom je elke dag je tanden moet poetsen en waarom snoepen niet zo goed voor je is.

Ze is een echte workaholic en bijna elke dag op de kinderafdeling aanwezig. Met de grote tandenborstel kan ze goed uitleggen hoe je tanden moet poetsen. Soms mogen kindjes bij haar oefenen.

Truus heeft wel een beetje sterallures. Wist je dat je haar ook kunt volgen op Instagram? Ze gaat graag met jou op de foto!

Erwin van Wijk

Erwin, directeur/eigenaar van Tandheelkundig Centrum Parijsch, is al ruim 20 jaar werkzaam als tandarts. Vanaf de eerste dag heeft hij het leuk gevonden om kinderen te behandelen.

Erwin is opgeleid door één van de beste kindertandartsen van Nederland, Frans Frankenmolen. Helaas is Frans een aantal jaren geleden overleden, maar Erwin werkt nog steeds volgens zijn ideeën.

Dolfijn is de kinderafdeling van Tandheelkundig Centrum Parijsch (TCP).

Wij zijn lid van:

De Lieve Tandarts

Dit zeggen ze over ons

Fijne tandarts met engelengeduld, zelfs voor kinderen die bang zijn voor de tandarts.

Linda

Voor kinderen is het er helemaal top. Mijn kind gaat met een grote glimlach naar de tandarts.

Jose

Altijd vriendelijk en duidelijk in uitleg, onze zoon vind het ook helemaal geweldig.

Eddy

Tandheelkunde voor Kinderen Dolfijn| Pascalweg 2 | 4104 BG Culemborg | 0345-520637 | info@tvkdolfijn.nl

© 2006 -2024 Tandheelkunde voor Kinderen Dolfijn - Tandheelkundig Centrum Parijsch

Website door Buro Kriebels